Peuter en Co

Het begint bij De Rotterdamse Peuterschool.

Ieder kind een vliegende start. Dat is wat De Rotterdamse Peuterschool wil. Kinderen van 2 tot 4 jaar mogen tot vier keer per week komen spelen en leren. Ze spelen en leren niet alleen: ze zingen, dansen, springen, lezen, praten, vallen en staan weer op.

In kleine groepen werken onze deskundige en enthousiaste pedagogisch medewerkers aan de ontwikkeling van uw peuter. Taal, rekenen, de sociaal-emotionele ontwikkeling, motoriek en gezondheid… alles komt aan bod. Maar bovenal is het belangrijk dat uw peuter een fijne tijd heeft en spelenderwijs leert. De peuterscholen werken nauw samen met groep 1 en 2 van basisschool DUO2002. Zo maken we de overstap van peuterschool naar basisschool zo klein mogelijk!

Informatie

Wilt u eens komen kijken hoe leuk het op onze peuterschool is? Dat kan natuurlijk! U kunt gewoon eens binnenlopen op onze locatie, zonder afspraak. Wilt u eerst wat meer informatie? Bel dan gerust met onze afdeling Planning & Plaatsing op 010 – 477 10 09.

Telefoon locatie DUO2002: (010) 303 94 33

E-mail locatie: duo2002kasteel@peuterenco.nl