Start 1

Wij zijn Start 1, 

 

 

Bij ons in de klas leer je de Nederlandse taal als je hier pas komt wonen. We bieden je ook rekenen, mondeling nederlands, knutselen, gymlessen krijgen we van juffrouw Lenie, binnenkort krijgen we ook muziek les van meester Gijs. Wat we ook vaak doen is uitstapjes maken om meer woorden te leren. Wat we vooral vinden, is dat je plezier hebt in het leren en door veel samen te werken leer je ook iets van elkaar. 

We hebben twee juffen in de klas, Juffrouw Ilse staat iedere maandag en dinsdag voor onze klas en juffrouw Kumru staat woensdag, donderdag en vrijdag voor de klas. 

 

Groetjes, 

 

kinderen en de juffen van start 1

BERICHTEN

25 apr 2018 - Schoolreis
Vrijdag 20 april zijn we met een deel van onze klas naar Beekse Bergen gegaan en naar Walibi. We hadden geluk met het weer, want het was heel de dag warm. Wat hebben de kinderen die met juffrouw Kumru naar Beekse Bergen gingen een leuke dag gehad. We mochten ook op de foto met een van de olifanten bezorgers.

24 apr 2018 - Speurtocht!
Op donderdag 19 april 2018 hebben we samen met meester Nick, juffrouw Hajar en juffrouw Kumru speurtocht gelopen. We moesten opzoek gaan naar oranje kaartjes. Wanneer we een oranje kaartje gevonden hadden, kregen we een vraag. Je had vragen waarbij we goed moesten nadenken, zoeken of vragen. De juiste antwoord kregen we niet te horen. We kregen van meester Nick en juffrouw Hajar een letter.  Aan het eind van de speurtocht mochten we gaan puzzelen. Het juiste woord was 'kinderboerderij'. We hadden maar 2 antwoorden fout. Het was wel een leuke dag en we hadden geluk met het warme weer.

 

Groetjes,

 

Start 1 kinderen


09 nov 2017 - Sparta uitje met de klas!